top of page

Afholdte arrangementer

 

Her kan du få et overblik over foreningens tidligere arrangementer med en lang række danske og udenlandske blueskunstnere.

 

Her er både de helt kendte, - de mindre kendte eller lokale kunstnere. Fælles for dem er, at de alle er dybt forankret i bluesen.

Ølsmagning 2021.jpg
Chesters.jpg

Café Blues Corner 25/1-2019

 

                                     

 

Chester's Bricks n' No Locals

Kom til Cafe Blues Corner i Tøjhuset i Fredericia og nyd en fyraftensøl med dejlig live musik i caféen i selskab med Chester's Bricks n' No Locals.

 

Chester's Bricks n' No Locals spiller en følelsesladet kombination af folk og blues med dybe tekster.

Bandet  formår at formidle de musikalske harmonier på helt nye måder, hvilket giver en helt unik oplevelse for publikum.  Slide guitarsoloer blandet med moderne akustisk guitar og en dybfølt mundharmonika går lige i hjertet på lytteren.

Morten Ingemann Thaysen (vocal / guitar / slide guitar),

Oskar Słowiński (guitar / back vocal),

Jacob Gerlif Pilegaard (bass),

Maksim Sorokin (harmonica / back vocal)

 

Husk der er gratis entré

Dørene åbner kl 14.30

Musikken starter kl. 15.00 

Mojoes.jpg

Mojoes er et stærkt fredericiansk band med en fremragende kvindelig vokal i forgrunden. Suji Rachel Lawit er en kvinde der, med sin smukke soulfulde og kraftige stemme, har en fantastisk evne til at levere troværdig, dybfølt og temperamentsfuld sang, der kommer langt udover scenekanten. Bandet har ca 15 år på bagen og stiller med et bredt repetoire bestående af både egne numre, og forskellige covernumre inden for Soul, Rock, og Blues genren. Mojoes er inspireret af bla. Tedeschi Trucks Band, Band of Heathens og The Allman Brothers band, så det bliver aldrig en kedelig oplevelse for lytteren.
Er du til Soul, Rock, Blues, funk og den her af beslægtede musik, så gå ikke glip af denne koncert! Når Mojoes spiller, er der garanti for en god musikalsk oplevelse!
https://www.facebook.com/715931085/posts/10155662258136086/

 

DATO: FREDAG 1. FEBRUAR
ARRANGØR: BLUESKLUBBEN DOUBLE TROUBLE
START: 21:00
DØRENE ÅBNER: 20:00
PLADSER: SIDDEPLADSER

FORSALG: 90,-
MEDLEM/STUDIEKORT: 60,-

Tim Lothar.jpg

Tim Lothar
International Award of Honour - German Blues Award 2014
Finalist: International Songwriting Competition 2012
Best Danish Blues Album - Danish Music Awards 2009
Danish Blues Artist of the Year - Copenhagen Blues Festival 2008

Tim Lothar er ikke "just another bluesman". Han er kendt for sine historiefortællinger og sine egne sange, og dette gør ham til en interessant og meget personlig kunstner - en storyteller.
Lothar er et anerkendt navn på den internationale blues/roots scene. Han har turneret 20 lande, har otte anmelderroste udgivelser bag sig, har modtaget priser i ind‐ og udland, og er en af de flittigst turnerende musikere i Europa. Han er lige nu en af DK’s aller skarpeste og mest respekterede bluesmusikere.

HP Lange Blues Corner.jpg
Martin Blom.jpg

Café Blues Corner 26/4-2019

Martin Blom

Martin Blom er bluesguitarist og sangskriver. Den elektriske slideguitar er hans trofaste følgesvend, og stilmæssigt har han forkærlighed for bluesmusikkens inderste væsen og musik med rødder i roots, country og rock’n’roll.

Mange vil kende ham fra bluesbandet Trouble Cats (Morten Brauner, bas, Henrik Hansen, mundharpe, Henrik Thorsen trommer), som havde 30 års jubilæum i 2017, og som turnerer flittigt. Martin Blom optræder desuden solo og som duo sammen med mundharpespiller Henrik Hansen. Også Martin Blom Trio med bassist Henrik Kunz og trommeslager Esben Bach er i spil, og derudover er Martin Blom guitarist i de efterspurgte koncertfortællinger ”Cash i kirken” og ”Cohen i kirken” samt lejlighedsvis i andre sammenhænge. Han er ofte ude som bluesjamvært og har styret slagets gang ved mange bluesjams i Aarhus, Aalborg og Silkeborg.

I 2014 udgav han soloalbummet ”Crossing The Water” – med Martin Jønsson, keyboard, Svend Eeg, trommer, og Henrik Kunz, bas. I 2016 udkom det (næsten) akustiske dansksprogede album ”Sange fra ødekirken” – indspillet i Buderup Ødekirke ved Rebild. Et album, der fik fine anmeldelser. I 2018 udkom den digitale EP ”Lyset kommer igen” med Martin Blom Trio.

Martin Blom er årgang 1955. Han voksede op på Fyn, spillede beat i Svendborg i 70’erne, drog til Aarhus og har været aktiv i fire årtier i utallige sammenhænge på den århusianske musikscene.

Café Blues Corner med Jake Green Fredag den 31.Maj

kl.15:00 til 17.30

Jake Green.jpg
Blues 2019.jpg
Delta.jpg
Delta Blues Band.jpg

DELTA BLUES BAND FEAT. MIRIAM MANDIPIRA 

I Tøjhuset Lørdag 19. Oktober 2019 kl.21.00

Skandinaviens ældste bluesband, Delta Blues Band er farten igen. De spiller fortsat solid og meget indlevede blues,
der kommer langt ud i alle kroge af bluesmusikken. Lige fradet blide akustisk inspirerede, hen over det mere rå og upolerede, til noget til tider meget funky, og andre gange nærmest lyrisk ny-fortolkninger af gamle klassikere.
I spidsen af bandet finder vi Danmarks Mr. Blues – den nu 73årige sanger, guitarist/pianist Troels Jensen som er ”Still Going strong”. Med sig har han Thomas Puggaard-Müller, som også var med da bandet startede op i 1968. Den virtuose Jørgen Lang, er med på mundharpe, Knut Henriksen på bas og Asmus Jensen på trommer, er med til at holde det hele sammen. Som ekstra bonus har de denne aften den forrygendesangerinde Miriam Mandipira med, som med charme og power i den grad kommer ud over scenekanten.

 

- Troels Jensen (vokal/klaver/guitar)
- Thomas Puggaard-Müller (guitar)
- Jørgen Lang (mundharpe)
- Knut Henriksen (vokal, bas)
- Asmus Jensen (trommer)
- Miriam Mandipira (vokal)

 2018

 

Café Blues Corner 27/04-2018

 

                                        Chester's Bricks n' No Locals

Kom til Cafe Blues Corner i Tøjhuset i Fredericia og nyd en fyraftensøl med dejlig live musik i caféen i selskab med Chester's Bricks n' No Locals.

 

Chester's Bricks n' No Locals spiller en følelsesladet kombination af folk og blues med dybe tekster.

Bandet  formår at formidle de musikalske harmonier på helt nye måder, hvilket giver en helt unik oplevelse for publikum.  Slide guitarsoloer blandet med moderne akustisk guitar og en dybfølt mundharmonika går lige i hjertet på lytteren.

Morten Ingemann Thaysen (vocal / guitar / slide guitar),

Oskar Słowiński (guitar / back vocal),

Jacob Gerlif Pilegaard (bass),

Maksim Sorokin (harmonica / back vocal)

 

Husk der er gratis entré

Dørene åbner kl 14.30

Musikken starter kl. 15.00 

 

Baba & The Tonebones 30/03-2018                    

Baba & The Tonebones har sat et nyt hold sammen, som består af 5 velspillende musikere. De 5 rutinerede musikere har nu fundet sammen om at spille smagfuld og funky soul-blues. Klaus B Jensen har skrevet en stor del af materialet selv med inspiration hentet fra de store blues legender i USA. Det er autentisk blues, som du ville høre det i Mississippi deltaet, Louisiana og New Orleans.

 

 

Bandet består af:

Claus Bjerregaard (Trommer)

Jens Møller (Orgel)

Toke Lynggaard (Guitar)

Emil Mathiasen (Bas)

Klaus B Jensen (Guitar/sang)

 

Dørene åbner kl 20.00

Koncerten starter kl. 21.00 

Pris 130 kr. ikke medlem / 100 kr. for medlemmer
Er du kun til musikken kan billetter købes til 130 kr./100 kr.

 

Køb billet her: tøjhuset.billetten.dk

 

 

Café Blues Corner 23/02-2018

 

                                        Mark Hjort

Kom til Cafe Blues Corner i Tøjhuset i Fredericia og nyd en fyraftensøl med dejlig live musik i caféen i selskab med Mark Hjort.

 

 

Mark åbner med  en koncert og herefter er der fredagsjam, hvor scenen åben for alle med noget på hjertet. Så grib dit instrument og kom og skab nye musikalske forbindelser.

På scenen forefindes flygel, trommesæt, guitar- og basforstærker samt mikrofoner.

 

Husk der er gratis entré

Dørene åbner kl 14.30

Musikken starter kl. 15.00 

 

 

Café Blues Corner 26/01-2018

 

Chris Grey

Når Chris Grey ikke er travlt optaget som frontmand i Chris Grey & The Bluespand, kan han opleves som solist.

Chris har haft travlt med hans trio siden deltagelsen i European Blues Challenge tilbage i 2013, hvor bandet repræsenterede Danmark ved konkurrencen i Frankrig. Bland andet var de blandt hovednavnene på Blues festivalen i Eutin sidste år. 

 

Men denne fredag eftermiddag er Chris Grey både solist og med på en gang efterfølgende jam i Tøjhuset i Fredericia. Hvis du selv har "the blues", kan du medbringe dit instrument og være med.

 

Husk der er gratis entré

Dørene åbner kl 14.30

Musikken starter kl. 15.00 

 

 

Chili & Blues 30/12-2017

 

NYTÅRSBLUES I TØJHUSET MED "JAKE GREEN BAND "
OG CHILI MENU

Lørdag d. 30. December byder Bluesklubben DOUBLE TROUBLE
på lækker Chili menú med ÅRETS DANSKE BLUESNAVN til dessert.


KL. 19. serveres lækker hjemmelavet Chili Con Carne med tilbehør: ris, brød, nachos og creme fraiche.
KL. 21. serveres ÅRETS DANSKE BLUES NAVN, JAKE GREEN


Som begrundelse for udnævnelsen står bl.a. ”Jake Green får prisen for sin betydelige indsats som guitarist, komponist og live-performer på den danske blues-rock-scene. Hans stilmæssige bredde, præget af både klassisk blues, blues-rock og country, placerer ham i front blandt de yngre danske musikere, som på overbevisende måde er med til at vise vejen for fremtidens bluesinspirerede musik.”
Der er sædvanligvis rift om disse billetter, så køb allerede NU


Pris 200 kr. ikke medlem / 170 kr. for medlemmer
Er du kun til musikken kan billetter købes til 130 kr./100 kr.

 

Køb billet her: tøjhuset.billetten.dkLyt her: https://www.youtube.com/watch?v=DPxhDUDQ7WE

 

 

Cafe Blues Corner 24-11 2017

 

Paul Banks,  Peter banks,  HP Lange:  Guitar og  Niels Bonefaas

2 x 2 musikere er sammen i et helt nyt samarbejde omkring countryblues - oldtime - cajun - contemporary songwriting

Paul og Peter banks - far og søn - Optræder som duo med et varieret program bestående af egne sange, amerikansk folk og enkelte afrikanskinspirerede numre. Paul har været kendt som en virtuos guitarist og sangskriver i årevis.

Peter er en fremragende banjospiller og sanger, samt en fin sangskriver.

 

HP Lange Og Niels Bonefaas startede samarbejdet omkring HP langes seneste album ”Travelling Man Blues” fra 2016. HP Lange har i mere end 30 år været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Niels Bonefaas er især kendt fra oldtime musikken med mange ophold i USA og optræderne på de store amerikanke oldtime festivaller.

Denne aften vil musikerne spille sammen i duo form og på kryds og tværs. Der vil være amerikansk roots musik med guitar, vocal, fiddle, mandolin og masser af banjo.

 

Paul Banks: Guitar, mandolin, vocal

Peter banks: Banjo, Vocal

HP Lange:  Guitar, vocal

Niels Bonefaas: Banjo, Fiddle, vocal

 

Fredag 24. november - Start kl 15:00  - Dørene åbner kl. 14:30  -  GRATIS ADGANG

Café Blues Corner, Fredag den 27-10-2017 kl.15.00.

Chris Grey´s Concrete Blues

Så er det igen tid til en gang fed Musik i Tøjhusets café. Den bedste måde at starte sin weekend på.

Det er tid til et gensyn med Chris Grey´s Concrete Blues som vi med stor succes præsenterede for jer i foråret.

Chris Grey tager sit publikum igennem en musikalsk historie af musikgenren „Rhythm and Blues”. Chris Grey udgør i egen person et helt lille orkester, for ud over den sprøde Vocal – akkompagneret af Slide/Drobro & Acustisk Guitar, vil publikum opleve Chris Grey’s helt unikke og hjemmebyggede rytmesektion, beståede af: Stomp box – Cajun – Hihat & meget mere, som alt sammen styres med fødderne.
Udover egne kompositioner, vil publikum støde på Chris Grey’s fortolkninger af navne som: Robert Johnson – Bill Withers – Carol King – Eric Clapton – Chris Grey & The BlueSpand og John Mayer.

 

Som altid er der gratis entré og kolde fadøl.

Challenge/Møblomania Blues Award

Kandidater til Danish Blues Challenge 2017

Vi opfordrer blues-bands, trio, duo og solister til at melde sig til Danish Blues Challenge med henblik på at repræsentere den danske blues musik på den 8. European Blues Challenge i Hell, Norge, den 15. - 17. marts 2018.

Danish Blues Challenge arrangeres af Jysk Blues Netværk og B`Sharp, og har til formål at gøre dansk blues musik kendt, også på den internationale scene.

Billetter kan købes via dette link:

https://jmts.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/66649?q=7fe3f1b1-8705-454b-a7c5-9c6faa12ce4b&p=79f96e59-9692-4359-a991-b9984b978f29&ts=1496847064&c=billetten&e=201701&rt=Safetynet&h=c3f07d41145e837f26f6159446532f88

 

Se mere her: www.jyskbluesnet.dk

 

I det aarhusianske bluesmiljø taler man stadig om de aftener, hvor den nu 21årige Frederik som ung teenager dukkede op til lokale jamsessions og blueskoncerter og blev inviteret op på scenen af de optrædende til et nummer eller to. Siden da er det gået stærkt, og denne unge musiker er i fuld gang med sin egen karriere, bl.a. som guitarist i bandet Big O & The Blue Quarters. Frederik Tygesen er guitarist og sanger med et talent og en teknik ud over det sædvanlige.

 

I 2016 har han spillet en del solokoncerter og opvarmet for bl.a. ‘Mike Andersen’ og ‘Freddy & the phantoms’. Til September kan han opleves på Tøjhuset i Fredericia, hvor han spiller med sin nye trio bestående af bassist Filip Dybjerg, samt trommeslager Mathias Rindom. Gruppen har netop udgivet deres debut EP - der udkom digitalt i Juni, og på vinyl i Juli!

Koncert start kl 21 , dørene åbner kl 20 billetpris 100/130 ( medlemmer / ikke medlemmer)

Café Blues Corner fredag d. 29 september:
Mad Dog Baba

Når man taler om blues-sangere i Danmark, er Klaus Baba alias Mad Dog Baba ikke til at komme uden om. De sidste godt 30 år har han turneret rundt i Skandinavien og Nordeuropa, både som solo-artist og med band. Fra sin bopæl på Fyn har han gennem årene været et samlingspunkt for forskellige musikere fra hele landet, og altid som fortaler for den rå og upolerede blues. Hans stemme kan som få skære ind til benet og ramme nerven af the blues og sammen med et sublimt guitarspil skaber han sit helt eget personlige og autentiske univers af egne numre og enkelte fortolkninger, man kunne kalde det

"Mad dogs real book of blues".

 2017

Program i Tøjhuset lørdag den 8. juli 2017

Tommy Schneller Band

Lørdag den 8. juli kl. 21.00

Tommy Schneller – The Excellent Saxophonist, Singer and Blues-Soul Icon. The high-energy Sax-Maniac of Osnabrück / Germany has gone infinitely many kilometers for his Blues dream since his early childhood days. Soon it became clear: The Saxophone is his instrument – it’s Tommy’s passion! Like his authentic, rough American blues ‘n’ soul vocal style. He has it all !. Tommy Schneller loves to have fun on the stage. Tommy and his boys are “Born on Stage” – … it’s a fact! Tommy Schneller Band transforms time after time, their energy and joy to their audience – it’s simply the way they are.


The US club tour, Europe tour and festivals have made Tommy Schneller Band extremely popular and well-known in recent years. It emphasizes several prizes and success for Tommy Schneller: In 2010, 2012 and 2014, the band was awarded the German Blues Award.


In 2012, the band was crowned with the award of German Record Critics for the album “Smiling For A Reason”. The new album by Tommy Schneller Band “Backbeat” has already received the award of German Record Critics shortly after the publication in 2016.


Tommy Schneller Band plays 98 percent own songs. This is primarily a mix of funk, soul, jazz and of course a shot Blues.


The band has been around for many years and is known national and international. Tommy Schneller, with his unique and unmistakable voice, is also a gifted entertainer who understands how to involve and entertain his audience.

Big Creek Slim

Lørdag den 8. juli kl. 16.00

Big Creek Slim gør blueshistorien levende med rå, autentisk og nærværende blues.

Big Creek har en stemme og feelin’ uden lige og spiller lowdown blues inspireret af bl.a. Muddy Waters, Howling Wolf og John Lee Hooker. Når man hører ham synge får man et chok…..det går rent ind – er råt og nærværende – han tryllebinder sit publikum!  I løbet af de seneste ti år har han udviklet sin egen stil, der har dybe rødder i den sorte blues.

Big Creek Slim fik i 2015 titlen som "Årets Danske Bluesnavn" og vandt i i 2013 Danish Blues Challenge. Utallige rejser med guitaren har bragt ham vidt omkring, og han har boet og rakket rundet i Louisiana, Mississippi, Arkansas, Alabama og Tennessee. Han er pt. bosat i Brasilien, hvor han lever af at spille blues

Chris Grey & The BlueSpand

Lørdag den 8. juli kl. 14.00

Chris Grey & The BlueSpand er en af de nyere stjerner på den danske bluesscene. De leverer blues i en moderne udgave, og ved at krydre genren med elementer fra soul, funk, R&B etc. spiller de sig ind i publikums hjerter.
Chris Grey & The BlueSpand så dagens lys i foråret 2012, og siden har de spillet talrige koncerter i både Danmark og Tyskland. Det unikke og kreative sammenspil førte til CD udgivelsen ”Lotta Love”, der allerede har skabt stor opmærksom blandt branchefolk og radiostationer i USA, Europa, Canada og Australien.

Chris Grey – Lead vokal/guitar
Kasper Lauersen – Bas/vokal
Lars Frimodt-Møller – Trommer/vokal

Cafe Blues Corner i Fredag den 26. maj

Denne aften inviterer bluesforeningen Double Trouble til jamaften med det lokale band ”Mojoes”

Arrangementet starter kl 20 - dørene åbner kl. 19

 

Bandet leverer et sæt med powerfyldt blues-rock og soul; herefter får du mulighed for selv at prøve dit instrument eller vokal af sammen med bandet. Så mød op til en ganske særlig aften i godt selskab uanset om du bare vil lytte eller jamme med.

Se mere her:

https://youtu.be/KT7Z3M8yZdA

Mojoes - Midtnight in Harlem

https://youtu.be/UE99Bkp7iPY

Mojoes - Stand your ground

Entré 25 kr.

28.  APRIL 2017 CAFE BLUES CORNER

Henrik`Faze` Nybo - Amerikansk roots

Henrik`Faze` Nybo leverer svedig blues, luftig ragtime og melodiøs folk.

Komposition

erne er hentet fra 20 ́erne og frem.

Nybo har spillet landet tyndt – bogstaveligt fra Gedser til Skagen.

Henrik Nybo var i sin tid med til at starte Øernes Blues Band.

Han har spillet med i mange andre sammenhænge blandt andre kan nævnes Two Stroke og FAZE`N`MIR  

Nybo er en fingersnild guitarist med en rusten stemme der har gjort ham kendt for at skabe en varm og tæt atmosfære med sin charmerende stil.

Nybo er med sin guitar, sin vokal og sine fortolkninger i stand til at gribe en stemning, være underholdende dog uden at være påtrængende.

Trods Nybo er ene mand med guitar og stemme er det ikke usædvanligt at folk danser.

22.04.2017: Fred Chapellier “It never comes easy”
SCANDINAVIA SPRING TOUR 2017

 

Fred Chapellier synger, komponerer, improviserer og ånder på engelsk. Han bruger elementer fra sin rockbaggrund i sin musik, og hans performance og guitarspil er vokset i forbindelse med et længere samarbejde med amerikanske Roy Buchanan.

I april i år udkom Fred Chapellier`s 11. album, It Never Comes Easy”. Hans første album blev udsendt i 2003. I 2007 hittede han med “A Tribute To Roy Buchanan”, og to af hans albums er lavet i samarbejde med Billy Price og Otis Clay, ligesom han har samarbejdet med navne som Jacques Detronc, Charlie Fabert, Neil Black, Bill Deraime, Joanne Shaw Taylor og Buddy Whittington.

Live er Fred Chapellier både virtuos og eksplosiv. Hans band omfatter bl.a. den danske organist og pianist Johan Dalgaard, der har været professionel musiker i Paris siden 1998, hvor han som 21-årig kom til Frankrig for at spille med Joe Turner – og altså har været der siden, I 2015 spillede Fred Chapellier nogle fremragende Peter Green Tribute-koncerter i Europa og turnerede store dele af USA. Foråret 2017 står der så Danmark og Skandinavien på programmet. Kontakt DGM Concert & Booking, så du kan få Fred Chapellier med i dit forårs-program 2017. Du vil ikke fortryde det.

Lyt her: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WSrJy4YXY7E

Café Blues Corner, Fredag den 31-03-2017 kl.15.00.

Så er det igen tid til en gang fed Musik i Tøjhusets café. Den bedste måde at starte sin weekend på.

Chris Grey tager sit publikum igennem en musikalsk historie af musikgenren „Rhythm and Blues”. Chris Grey udgør i egen person et helt lille orkester, for ud over den sprøde Vocal – akkompagneret af slide/Drobro & akustisk guitar, vil publikum opleve Chris Grey’s helt unikke og hjemmebyggede rytmesektion, beståede af: Stomp box – Cajun – Hihat & meget mere, som alt sammen styres med fødderne.


Udover egne kompositioner, vil publikum støde på Chris Grey’s fortolkninger af navne som: Robert Johnson – Bill Withers – Carol King – Eric Clapton – Chris Grey & The BlueSpand og John Mayer.

 

Som altid er der gratis entré og kolde fadøl.

I anledning af Tøjhusets officielle indvielse d. 11/3. har vi fået mulighed for at lave en ekstraordinær café blues corner.


Vi har inviteret Sebastian Bode og Nils-Ole Poulin, så ved vi at der er garanti for fede blues-toner af høj karat. Duoen kombinerer en rå vokal, med sydstats-inspireret slide-guitar!


Så hvis du er til en omgang rå, upoleret blues, så er det bestemt ikke spild af tid at kigge forbi, når Poulin & Bode spiller på Tøjhuset. I kan se programmet for hele dagen her:

 

http://tojhuset.dk/koncerter/2017-marts/officiel-aabning-af-toejhuset-åbent-hus/


Ekstraordinær Café Blues Corner

24.02.2017: Bellhound Choir

 

Bellhound Choir er et soloprojekt for sangeren og guitaristen Christian Hede Madsen fra København.

Hans debut album ’Imagine The Crackle' blev indspillet sidste år, men udkom den 20. maj 2016 på Bad Afro Records.

Sidst i 2015 udgav Bellhound Choir EP’en ’Stray Screech Beast’ på Lay Bare Recordings i Holland, og med den i hånden drog han i december på en tre ugers Europaturné med John Garcia, der er tidligere forsanger i det stilskabende amerikanske stoner rock band Kyuss. Det gik så godt, at de gentager successen til maj og juni i andre Europæiske byer inklusiv København. Tre af sangene fra ’Stray Screetch Beast’ endte desuden op i Ulrich Thomsens kommende instruktørdebut ’In Embryo’.

Bellhound Choir har en forkærlighed for blues og folkemusik af ældre dato, men der er ikke noget støvet eller nostalgisk over musikken. Den bliver fragtet ind i nutiden og blandes med alternativ folk, der er både dyster og melankolsk. Hans baggrund i stoner rock skinner også igennem og samlet bliver Bellhound Choir til en art skandinavisk blues noir, der ikke skorter på dramatik og en tidsløs spiritualitet.

’Imagine The Crackle’ er samtidig en forholdsvis stille plade med dybde og en mørk sjæl, der til tider lyder som om, at dommedag kan være lige om hjørnet.

27.01.2017: Sebastian Bode

Sebastian Bode, som er et af de yngre ikoner på den danske Blues-scene, har i en tidlig alder viet sit liv til delta-blues og slide-guitar.

Vær med når Sebastian, med et stabilt slide-spil og fingerpicking, tager publikum på en musikalsk rejse til sydstaterne, hvor den unge musiker præsenter fortolkninger af b.la. Robert Johnson, Muddy Waters og R.L. Burnside.

bottom of page